FVD Vrijheidskaravaan Maastricht

2 February 2022 | Redactie | Nieuws

A.s. zondag om 14:00 is de FVD Vrijheidskaravaan te vinden op het Vrijthof in Maastricht voor de campagne kick-off!
Bijna het hele team Tweede Kamerleden Frederik Jansen, Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen zullen aanwezig zijn. Ruby Driessen, fractievoorzitter van Provinciale Staten Limburg, is ook present. En uiteraard kunnen onze lijsttrekkers van de gemeenten Heerlen, Sittard-Geleen, Venlo en Maastricht niet missen!
Ook is onze nieuwe Europese vertegenwoordiger erbij: Marcel de Graaff.
“Wij willen onze vrijheid terug”
veer wèlle us vreijheid trök
30 jaar Verdrag van Maastricht.
Genoeg is Genoeg
7 februari 1992. Wie realiseerde zich toen echt dat we onze nationale soevereiniteit inleverden? Daarom gaan we zondag 6 februari, bijna 30 jaar na de ondertekening van het Verdrag van Maastricht, met de Vrijheidskaravaan met Thierry Baudet terug naar de plek waar wij onder een centralistische, vrijheidsbeperkende bureaucratie kwamen te vallen.
Omdat, zoals wij Nederlanders eerder stelden in 1581 bij het Plakkaat van Verlatinghe, onder het juk vandaan moéten komen van tirannie: “In ons land moeten onderdanen hun eigen vrijheid veiligstellen.”
Onze vrijheid moéten wij terugeisen!
Want Nederland kan het best floreren als soevereine staat.
Niet als provincie van een Europese superstaat met alle belachelijke Coronamaatregelen.
Op het Vrijthof eisen we onze vrijheid terug.
Veer wèlle us vreijheid trök
En stellen wij onze nieuwe Europese vertegenwoordiger voor: Marcel de Graaff die in het hol van de leeuw strijdt tegen Big Pharma en het in de doofpot stoppen van afspraken van Ursula von der Leyen met vaccinmaker Pfizer.
Ook kun je kennismaken met onze fantastische lijsttrekkers van de teams die in 4 gemeenten in Limburg aan de slag gaan voor joúw vrijheid en democratie:
Bram Nab van Maastricht, Sascha Jacobs van Heerlen, Amira Lotfy van Sittard-Geleen, Lars Heuvelmans van Venlo. Wees erbij zondag! Vrijthof Maastricht, zondag 6 februari, 14:00-17:00.
Tot dan!
veer wèlle us vreijheid trök

ID_ID.svg

Disclaimer

De uitsluitende aansprakelijkheid berust bij de auteur van deze website. Het Europees Parlement is niet aansprakelijk voor de in de site vervatte informatie.

EP_logo_NL-01.svg
© 2022 - FVD Europa